12-те зодии на града и тяхната любовна съвместимост

12-те зодии на града и тяхната любовна съвместимост

0 1228

Ако обичате да се разхождате из града и сте запознати с добре известния факт, че всички планети от всички галактики орбитират около София (мнение, поддържано основно от самите софиянци), не може да не сте забелязали, че тук и само тук може да срещнете зодиакалните знаци, формирани благодарение на това, че столицата ни е центърът на вселената. Представяме ви най-ярките представители на 12-те зодии на града и най-обоснованите прогнози за съвместното им бъдеще, базирани на: абсолютно субективни наблюдения, практически опит от улични циркове и настроението на описващия ги в момента. С две думи всичко, което е нужно, за да има налице една сериозна и научно-обоснована астрология.

Зодия „Мечтателка“

mechtatelkaТази зодия е влюбена в свежестта и красивите неща – дори в домът на „Мечтателката“ разните му там скучни и вече неизползваеми битови предмети са преобразени в оригинална украса. Може да срещнете представителките на тази зодия на улицата, ухилени до ушите, в типичния им небрежно-елегантен вид, в който винаги се откроява я интересен аксесоар, я нестандартна, но стилна прическа и да ги чуете как си припяват тихичко на музиката, която са си пуснали през телефона. Тази зодия става „зла“ само при срещите си с грубото, сивото, безвкусното, натруфеното и претенциозното. „Мечтателките“, противно на общото мнение, са здраво стъпили на земята, просто не разбират как останалите не разпознават начините да преобразиш скуката в нещо хубаво и радващо очите. Забавляват се страхотно и от сърце и благодарение на това печелят симпатиите на всички.

Обикновено свързват съдбата си със зодия „Шефче“, който ги допълва прекрасно със своята стабилност, но щастието на тези звездички е лесно постижимо и със зодия „Забавник“ или „Джентълмен“, с които успяват в най-голяма степен да съвместят розовата си визия за винаги слънчевото бъдеще.

Зодия „Чаровница“

charovnicaПодчертаната деликатно красота и подчертаният деликатно интелект са двете най-характерните черти на представителките на тази зодия. Те са грациозни, стилни, никога крещящи, но за сметка на това – запомнящи се. „Чаровниците“ са превъзходни слушателки, които ще чуят всичко, което имате за казване, след което ще ви разсмеят с коментар, който не само, че е остроумен, ами и отваря нова, също толкова интересна тема за разговор. „Чаровниците“ не пестят комплименти и към жените, и към мъжете, които ги заслужават, но и не пестят критиките си, когато се налага. “Чаровниците” са магнетични, когато решат, класически, когато атмосферата го изисква, и семпли, но въпреки това красиви в ежедневието си.

Тази зодия се разбира прекрасно със зодия „Истински“, тъй като рядко провокират анти-комплиментите им, допълва се превъзходно със „Забавниците“ и е идеално съвместима с „Джентълмените“, с които е способна да развие пълноценна и хармонична връзка.

Зодия „Принцеса“

princesaПредставителките ѝ са тези, които са вложили доста време и усилия, за да могат сами да си купуват всичко, което харесват. Обичат лукса и висококачествените изделия, но ако нещо във външния им вид (коса, чорапогащник, „оня поглед, пред който скандалът е за предпочитане“) не е наред, то това няма абсолютно никакво значение. „Принцесите“ са над общоприетите стандарти – в техния свят единствените валидни стандарти са тези, които те самите си създават. С това докарват известни главоболия на горките „Кифлетки“, ако се случи двете зодии да пазаруват заедно, но няма и време да се стига до сериозен конфликт, тъй като „Принцесите“ оптимизират максимално ежедневието си, с една-едничка цел – много, ама много забавление (след всички учебни и/или кариерни мъки, са си го заслужили, нали така). „Принцесите“ са общителни, но изобщо не проумяват и половината проблеми, от които повечето зодии се оплакват, и се чудят на висок глас с повод и без повод защо хората мрънкат, вместо да се потрудят мъничко и да си ги решат.

В тази връзка не им остава много шанс, освен да си намерят „Забавник“, тъй като настояват 100% от свободното им време да е интересно и живо, „Шефче“, с което, ако успеят да забравят, че се състезават, ще са щастливи, или „Истински“, който единствен е в състояние да даде що-годе приличен отпор на социопатичните им, при наличие на глупости, изблици.

Зодия „Клонинг“

kloningХарактерни черти. Не, няма. Особеното на зодия „Клонинг“ е, че никога не помните лицето им и най-близката ви асоциация при опит да извикате поне бегла идея за него е клоунът на Макдоналдс, поради маската, която при тях минава за грим. Помните русото право/правото черно, което е боядисано така, че да се вижда от 3 километра. Помните анорексичния, болно-оранжев, благодарение на злоупотребата със солариуми силует, облечен в най-кичозното вулгарно бельо, което някой в магазина погрешно е етикетирал „дреха“. Помните и кошмарните обувки, които биха поставили в смъртна опасност представителките на зодия „Клонинг“ при среща с ято гарги. Помните как са паркирали по средата на улицата в някаква лъскава ламарина, която задръства движението и успешно пречи на абсолютно всички, как крещят по нещастния си домашен любимец или вдигат шумен сълзливо-истеричен скандал на половинката си в някое заведение, помните дори как в киното телефонът им звъни с бесни балкански ритми, но не помните израженията им. Те всичките са едни и същи – и във визията си, и в поведението си.

Обикновено се съвместяват идеално със зодия „Тъпо клише“, но могат и да попаднат на някой „Псевдоинтелектуалец“, който се опитва да скрие посредствеността си с техния натрапващ се кич.

Зодия „Кифлетка“

kifletkaДа се разберем – представителките на тази зодия нямат нищо общо със зодия „Клонинг“ – „Кифлетките“ имат стил. Зодия „Кифлетка“ обикновено е визуално перфектна и съответно много вманиачена във външния си вид дама, която ще погледне розовия Ви медальон и розовата Ви рокля и ще Ви обясни, че макар и на пръв поглед да се съчетават прекрасно, е добре да се знае, че едното е цвят „корал“, а другото цвят „сьомга“. Представителките на тази зодия са златна мина за всички студия за красота и скъпите магазини, тъй като инвестират огромна част от времето и средствата си, за да са всекидневно в най-добрия си възможен вид. Въпреки че цупят устнички и при наличие на полза или егоистична цел, признават на глас умственото превъзходство на мъжете до тях, „Кифлетките“ са всъщност възпитани и приветливи. Също така никога не забравят да пускат плоски и повърхностни коментари и да се смеят с онези, които им се смеят, защото, противно на общото мнение, са достатъчно умни, за да знаят, че единствения начин да не бъдат прекалено мразени от всички останали женски зодии, е да ги смятат за елементарни и глупавички (все трябва да им липсва нещо на тези проклети жени, нали така?!).

Зодия „Кифлетка“ обикновено преминава през няколко „Тъпи клишета“, докато накрая се установява или със зодия „Шефче“ или със зодия „Джентълмен“.

Зодия „Извисена-и-неразбрана“

izvisenaОбикновено се е объркала и някак е решила, че носейки облекло, с което повечето хора си позволяват да излязат навън само за да изхвърлят боклука по тъмно, ще привлече общественото внимание към някой наболял интернет проблем тип: „Политик от Афганистан обиди горкия болен кит в Австралия, споменавайки закон за фармацевтичната индустрия. Всички знаем, че част от козметиката съдържа китова мас, що за несъобразителност към Болния Уили?!“. Обувките на „Извисена-и-неразбрана“ карат „Кифлетките“ да ридаят от мъка с дни. Но! Зодия „Извисена-и-неразбрана“ е навътре с всички най-актуални тенденции (как иначе да може да ги отрича) и с нея можете да проведете що-годе нормален разговор, стига да се примирите, че следващият път ще трябва да изслушате ядната ѝ тирада по повод мейнстрийм клишетата. Също трябва да се примирите, че наред с оригиналните и интересни неща, които ще разгледате заедно с „Извисените-и-неразбраните“, ще дойде моментът, в който последните ще решат да блеснат с „винтидж“ обществена изява, достигаща до неразбираеми за простосмъртните нива на изкуството.

Тази зодия, посветила живота си да отрича нещата, които всички харесват, достига все някога до етапа, на който се уморява да просветлява света и неразбрано-нещастна обикновено приключва със зодия „Псевдоинтелектуалец“, който да прочете до дъно чувствителната ѝ душа.

Зодия „Шефче“

shefcheТези младежи, дори да не са текуща ръководна позиция, просто излъчват перспектива и компетентност. „Шефчетата“, подобно на „Принцесите“, са вложили много време и усилия, за да изградят или да се намират в почти завършен процес на изграждане на финансовата си стабилност, така че те самите и бъдещите им семейства да не се притесняват за нищо. Много от „Тъпите клишета“ се опитват да се маскират на тях подобно на отровни гъби-двойници, но не успяват да заблудят нито „Мечтателките“, нито „Чаровниците“, а най-малко „Принцесите“. „Шефчетата“, трудили се усърдно, за да се превърнат в такива, не парадират с нито едно от материалните си притежания. Вместо това поднасят на събеседниците си интелигентен разговор, свързан с хобитата им, забавни разкази от екзотични екскурзии, смешни офис-преживявания или някаква комична история, свързана със сбърканите функции на най-новата им джаджа, но дори да има елемент на изфукване, той е дискретен и почти не се забелязва.

„Шефчетата“ се разбират превъзходно с „Мечтателките“, които внасят свежест в оптимизираното им ежедневие, могат да изградят успешна връзка с „Принцесите“, ако, както споменахме, и двете зодии успеят да забравят да се състезават помежду си. Също така много често са способни да прозрат скритите мотиви и човекът, който се крие зад всички малки сценки на “Кифлетките” и да създадат с тях много щастливо семейство.

Зодия „Джентълмен“

gentelmanЛюбимото добро момче. Много рядко срещан сред градските зодии, това е човекът, който винаги подкрепя приятелите си, пръв се отзовава на дори и само намек за нужда от помощ, лоялен е, борбен е и има непоносимост към простотията и неправилното паркиране. „Джентълмените“ имат ясни и непоклатими принципи за редното и нередното и имат навика да унищожават с шегички или процедурни действия всяка дребна душица, която си е позволила да нарушава правилата за собствената си изгода. Винаги се държат уважително с дамите и са единствените, които не губят самообладание при общуване с представителките на зодия „Клонинг“. Разбира се, след няколко безуспешни опита да им обяснят учтиво къде са се объркали, „Джентълмените“ умишлено започват да избягват да се срещат с „Клонингите“, за да не получат раздвоение на личността, свързано с крайно неджентълменското желание да им фраснат един между очите.

„Джентълмените“ са мечтата на „Мечтателките“, единствено те са в състояние да оценят напълно какво съкровище са „Чаровниците“ и изцяло са заслужили най-добрата страна на „Кифлетките“.

Зодия „Истински“

istinskiТози е голяма беля, поради една проста причина, която всички женски зодии, ахкайки по „Истинските“, забравят – истината обикновено не е особено приятна. Подобно на „Принцесите“ тези младежи живеят единствено по собствените си стандарти и подобно на „Чаровниците“ имат безмилостно чувство за стил. Всеки неуспешен експеримент с визията на женските зодии в присъствието на „Истинските“ води до специален набор анти-комплименти. Всяка поза или малка драмичка води до още по-красив набор от анти-комплименти. Когато играта в крайна сметка загрубее, „Истинските“ дори не проумяват какво точно се случва, защото, и това е най-добрата им черта – всичко, което са казали, е било с цел не обида, а с цел нещо да се подобри. Тези младежи не се главоболят да дават мнение за хора, които не ги интересуват – имат си доста по-интересни неща за правене. А това, че въобще са си дали мнението, говори, че не са крайно безразлични, но ви трябва или усетът на „Чаровниците“, или свръхувереността на „Принцесите“, или в краен случай оптимизмът на „Мечтателките“, за да го проумеете.

Веднъж преглътнали истината, тези три женски зодии се радват на останалите добри качества на „Истинските“ – нула позьорщина, смислени забавления и винаги, винаги качествено прекарване на времето.

Зодия „Забавник“

zabavnikВсички, всички го обичат. Той знае не модерните, а забавните места. Той ви кара да се смеете по три пъти на ден и е интелигентен, прекрасен и леко откачен.

Единствено с представителите на тази зодия всички останали женски зодии се чувстват красиви, обгрижвани и в центъра на вселената. “Забавникът” традиционно се съчетава превъзходно с „Мечтателката“, прилагайки всичките си трикове, за да сбъдва поне по една нейна мечта на ден.

Разбира се с „Чаровницата“, която се възхищава на стила, с който той живее живота си и може да грабне вниманието на обсебената от желанието за забавление „Принцеса“.

 

Зодия „Псевдоинтелектуалец“

psevdointelektualecТази зодия е символ на посредствеността и опитите тя да се компенсира с много сложни думички из интернет форумите. Представителите ѝ имат активна позиция по всички политически въпроси, както и по всеки въпрос, добил дори мъничко гласност из новините. Друго характерно за тях е, че обичат да цитират най-скучните книги на света или да се възхищават на картини, които в един по-добър свят биха били забранени за хора под 18-годишна възраст. А най-характерното за тях е, че тези дълбоки, чувствителни и артистични натури са неуспели не поради мързел, инертност или треторазрядни умствени способности, а поради несправедливата намеса на съдбата, вселената и макроикономическата конюктура, каквото и да значи последното.

Съвсем естествено привличат и се разбират с нестандартните, различни от всички останали „Извисени-и-неразбрани“ и неуспелите в преследването на богатите чичковци „Клонинги“, които внасят една неразбрана от съвремието яркост в сивото скучно битие на тези младежи.

Зодия „Тъпо Клише“

tupotoПредставителите на тази зодия, също като „Клонингите“, не могат да бъдат объркани. Целият им живот се върти около телефонът и колата, с които разполагат, и твърдо вярват, че моделите на последните са в правопропорционална зависимост с размера на пениса им. Това е всъщност третото нещо, определящо миналото, настоящото и бъдещето на представителите на тази зодия, които целеустремено посвещават цялото си свободно време да заучат всички баналности, които да сервират на женските зодии, преди да им разкажат за гореспоменатите кола и телефон. По този начин изтънчено ги подсещат, че стига попадналите в сянката на великолепието им жени да ги възхваляват достатъчно („Тъпите клишета“ ценят времето си на заучаване на универсалните подходи към жените и водят точна сметка за възвръщаемостта, която получават), ще им бъдат свалени слънцето и звездите. Разбира се, това не действа при здравомислещите представителки на женските зодии, които ясно демонстрират, че нямат никаква необходимост от огромна маса горяща плазма, но „Тъпите клишета“ решават проблема като ги етикетират с нецензурни обръщения, по същество означаващи „проститутка с не особено голям коефициент на интелигентност“ и продължават с универсалния си подход, понеже всички сме еднакви.

Но, чуйте добре това „Псевдоинтелектуалци“ – вселената е справедлива! Понеже „Тъпите клишета“ са постоянни в религията си, че представителките на женските зодии са едни и същи, накрая намират щастието си с наистина едни и същите представителки на зодия „Клонинг“.

Автор: Диана Еленкова

Виж още:
Маски долу
Вие сте част от проблема!

Коментари

коментара