Медитация по тайландски в София

Медитация по тайландски в София

Този месец в България ще се проведе уникална поредица от семинари по медитация и постигане на вътрешен баланс, водени от тайландски монах и организирани от световната мрежа Peace Revolution.

Семинарите ще се проведат в София от 20 до 23 април, като участието е безплатно. От 24 до 26 ще се проведе ритрийт в град Варна.

Това е второто посещение на Peace Revolution в България и целта е всеки, който иска да научи повече за медитацията и да се докосне до нея в истинската й същност, да има тази възможност. Медитацията е прост инструмент с огромни ползи за цялостното благосъстояние на индивида и може да се практикува независимо от възраст, раса, религия и образование. Семинарите ще ви помогнат да се научите как да водите по-балансиран и хармоничен начин на живот, да се справяте със стреса и депресията, да повишите своята ефективност и да намерите щастие чрез постигане на вътрешен мир.

Медитациите ще бъде водени от монах от Тайланд, който ще бъде за първи път в България. Неговото име е Пасура и той е един от най-известните обучаващи монаси от огромния будистки храм Dhammakaya в Тайланд. Пасура има повече от 30-годишен опит, а през последните няколко години пътува активно по целия свят, за да преподава и обучава.

График на семинарите в София:
Понеделник 20.04.2015
Vivacom Arthall – ул. Ген.Йосиф В. Гурко 4
19:00 – 21:00 – Как да се справим със стреса и неудовлетвореността?

Вторник 21.04.2015
Betahaus – ул. Крум Попов 58
09:00 – 11:00 – Как да се справим със стреса и неудовлетвореността?

СУ – Философски Факултет, бул. Цариградско шосе
14:00 – 16:00 – Как да бъдем просто щастливи?

Галерия Credo Bonum – ул. Славянска 4
19:00 – 21:00 – Как да бъдем по-ефективни и креативни?

Четвъртък 23.04.2015
Галерия Credo Bonum – ул. Славянска 4
19:00 – 21:00 – Как да бъдем по-щастливи и по-доволни, независимо от предизвикателствата на живота?

Входът за всички събития е свободен.

Коментари

коментара