Тя е само на 3 години, но има по-силен усет за стил от много възрастни, разхождащи се по улиците на Манхатън. Благодарение на своята майка, Лондон Скаут (да, кръстена е на британската столица) е най-малката модна диктаторка в света.

Скаут (или по-скоро майка й) си създава име в социалната мрежа Инстаграм, като към момента има около 60 хиляди последователи, а всеки ден публикува снимки на облеклото си. Това не е нищо ново и учудващо за един моден блогър, но е много сладко, когато идва от 3-годишната принцеса.

Всичко започва, когато майката на Лондон – Сай де Силва, получава упреци от своите приятели, че прекалява със снимките на дъщеря си в собствените си социални профили. За това тя създава профил специално за Лондон и започва да публикува снимките там. Когато профилът се разраства и има почитатели, които не са от семейството и приятелите им, Сай създава блог, посветен на ежедневния избор на облекло на малката.

Въпреки целия този интерес, майката на Лондон твърди, че дъщеря й не знае, че е звезда в социалните медии. “Тя е на 3 все пак, няма да разбере дори да й кажа” – казва Сай, която твърди, че те са нормално средностатистическо семейство и дрехите на дъщеря й са подарени или купени от марки на съвсем достъпни цени.

Ето и снимки от профила на най-младата модна блогърка – Лондон Скаут:

Коментари

коментара